tiistai 29. marraskuuta 2011

Neulatyyny ja poro

Heips!

Tällä hetkellä en muuta kerkeä värkkäämään, kun pitää saada nuo joulukortit ensin alta pois. Niistä sitten lisää myöhemmin kun kortit ovat saajillaan. Intoa ja ideoita kyllä olisi!
Tässä kuitenkin teille yksi jouluinen kortti. Osallistuin sillä Sinellin marraskuun korttikisaan. Tälläkertaa kortista piti löytyä poro tai poroja.Esittelen tällä kertaa myös parin viikon takaisen ompelukseni. Ommellessa nuppineulat ovat pyörineet milloin missäkin, laatikonpohjalla tai pitkin pöytiä. Tarvetta olisi ollut neulatyynylle, en vain saanut inspistä sellaisen ompeluun. Löysin kerran tällaisen neulatyynyn helpon ohjeen Kotoliving-blogista ja kaivoin ompelukoneen kaapista. Kankaana huutiksesta ostettu kukkakangas. Tyynystä tuli ehkä turhan pieni, mutta ommellaan sitten isompi, jos tarve vaatii.


Löysin muuten äsken aivan ihanan pipon Lauramaisen blogista. Nuo pitää saada pojille kyllä tehtyä!! Ja ehkä pöllöhullulle äidille. Kaapista ei vain satu löytymään sopivaa lankaa, joten ensin pitää päästä lankakauppaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!