maanantai 21. toukokuuta 2012

DT Lauran korttihaaste 36 - Haasta itsesi!

Tällä viikolla Lauran korttihaasteessa tulee haastaa itsensä tekemällä jotain itselle uutta. Itse tein ensimmäistä kertaa albumin. Albumi meni lahjaksi hyvälle ystävälleni, joka muutaman viikon sisällä saa esikoisensa. Itse en harmittavasti vauvakutsuille päässyt tämän flunssan takia, joten lahja matkasi sitten postissa saajalleen.


Päällystin luonnonvalkoisesta kartongista leikkaamani sivut suurimmaksi OA:n papereilla. Värimaailma on keltaista, harmaata, rusehtavaa, tasapuolisuuden vuoksi myös siniset ja vaaleanpunaiset sivut, koska en tiedä kumpi vauva on. Otsikot on tehty tarrakirjaimilla ja dymolla.

Kansipahvit on päällystetty kankaalla, koristeena muutama nappi, kirjaintarroja ja tekstit dymolla. Sivut kiinnitin saranarenkailla ja koristeeksi solmin läjän nauhoja.Albumi on hieman erilainen vauvakirja. Otsikoin valmiiksi sivuja ja sivulle annoin ohjeeksi liittää vähintään yhden otsikon mukaisen kuvan. Lisäksi stanssasin Timpan tagistanssilla sivujen väliin tageja, joihin mahtuu enemmänkin tekstiä.

Alun sivut on otsikoitu raskausaikaa silmällä pitäen. Loput on otsikoitu ikäkuukausien mukaan 1 vuoteen asti, sekä mm. perhepotretille, vauvalle, ristiäisille, kylpyhetkelle, hymynaamalle ja nukkumiselle löytyvät omat sivunsa.Myös saatteeksi tekemäni kortin malli oli uusi. Tein tuikkukortin, tai siis karkkikortin. Tuikkulokerikossa nimittäin oli suklaapatukka tulevalle äidille. Leimakuvan väritin Distress inkeillä.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikki!

Kaisa

8 kommenttia:

 1. Aivan upea! Kyllä on varmasti ystävä onnellinen. Olet nähnyt todella paljon vaivaa, mutta lopputulos on kyllä sen arvoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Menihän tuossa jokunen ilta, mutta lopputulos oli kyllä vaivan arvoinen! Mutta paras palkka on kyllä ystävän puhelinsoitto ja kiitokset saatuaan paketin!

   Poista
 2. Wau, mielettömän upea albumi jonka teossa olet nähnyt ison vaivan. Varmaan mieleinen lahja.

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihana idea ja toteutus :)))

  VastaaPoista
 4. Tää on niiin upea! Ihanan persoonallinen lahja, joka ei todellakaan ole mitään markettien "tusinatavaraa". Lähipiirissäni parikin mammaa kasvattelee masujaan, joten tämä idea täytyy kyllä pistää muistiin.

  Ps. Eksyin nyt blogiisi ensimmäistä kertaa ja ihastuin! Tänne tulen vierailulle vielä mooonta kertaa! :)

  VastaaPoista
 5. Hei, mistä on noi tarrakirjaimet? Onko ne yksittäisiä kirjaimia vai sanoja? Kovasti kaipailisin juuri tälläisia, mutta mistään ei löydy edes vastaavia :(

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!