lauantai 16. tammikuuta 2016

Kiitos!

Heps!

Tänään koitti vihdoin odotettu päivä ja järjestämäni Jokelan askartelutapaaminen. Päivä meni nopeasti mahtavassa seurassa askarrellen. 


Tapaamiseen järkkäsin pienen haasteen. Teimme atc-kortteja. Jottei homma menisi liian helpoksi, tekemässään kortissa piti käyttää jotain mukanani tuomasta aarrelaatikosta. Hienoja kortteja tuli ja joukossa oli myös muutama, joka teki ensimmäisen korttinsa. Aihe osui siis nappiin.

Koska hyörin paikalla järjestäjän ominaisuudessa, kauheasti en saanut valmista aikaan. Vain tuon atc-kortin ja art journal -aukeaman.
Iso kiitos kaikille mukana olleille!! Ja Jonnalle kiitos ennakkotilausmahdollisuudesta Klemmarikellariin! Emäntä on väsynyt mutta hyvin iloinen. Tavataan taas samoissa merkeissä ensi vuonna!

Kaisa


8 kommenttia:

 1. Kiitokset myös sinulle. Oli huikea päivä ja kun vielä arpaonnikin suosi, niin kyllä kelpaa. Ilman muuta mukaan ensi vuonnakin, jos vain aikataulut sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja kiva jos kerran arpapalkintokin oli mieluisa!

   Poista
 2. Kiitos Kaisa järjestämisestä. Vai et saanu paljoo aikaseks. Heh. Mä en ollu järkkäämäs ja sain vaan ATC:n tehtyy :D Niin ja yhden pääsiäiskortin. Toivottavasti nähdään taas ensi vuonna. Oli kiva törmätä myös Leimailutaivaassa

  VastaaPoista
 3. Ai niin hei, tiiätkö/muistatko sen vaalean naisen, joka istui ikkunasta toisen pöytärivin päädyssä ja kuka teki ton tokan ATC:n yläriviltä katsottuna? onko hänellä blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitit vissiin Millaa joka istui meidän pöydän päässä? Blogi löytyy https://mileksi.wordpress.com/

   Poista
 4. En ollut mukana, mutta kuulostaa mukavalta. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekki + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 5. MOikka pitkästä aikaa. Huomasin että osallistut myös tuonne joulukalenteri atc:n tekoon. Mä tein tuolla Jokelassa ekan atc kortin ja nyt heinäkuussa innostuin siitä tosissaan. Nyt jo 60+ tehtynä heinäkuusta lähtien. Kiitos kun tutustutit mut siihen.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!