maanantai 21. marraskuuta 2011

Korttihaasteita ja pöllöjä


Päätin osallistua taas muutamaan haasteeseen. Ensimmäisenä tässä tämänkertainen Villakeijun kortteiluhaaste 49. Haasteessa piti tehdä kortista ikäänkuin ``tilkkutäkki``.

Luonnos

 Kortista tuli tällainen.

Tein kortin myös tämänkertaiseen p*skarteluhaasteeseen. P*askarteluhaasteessa #117 aiheena oli vihreä + ruskea + valkoinen. Vihreä ja ruskea ovat minulle mieluisia värejä käyttää ja sainkin kortin aikaiseksi.

Ruskeaa löytyy korttipohjasta, tekstistä ja kukista, valkoista kukista ja taustapaperista ja vihreää vielä raitoina taustapaperista.

Minäkin kävin viikonloppuna Tampereen messuilla. Väkeä oli, ja paljon. Huh! Mukaan tarttui kaikenlaista kivaa, kuten papereita, leimasimia, kuvioteippiä ja kuviolävistin korttiaskarteluun. Lisäksi myös jokunen helmi, ontelokudetta, paperinarua, kangasta ja sellainen setti, millä voi kokeilla lasimosaiikkitöitä. Sekä paljon uusia ideoita. Olen mieltynyt tällähetkellä erilaisiin pöllöihin ja muffinseihin, joten mukaan tarttui pöllöaiheisia korunosia sekä muffinsiaiheista kangasta ja nappeja.

Messuilta löytyneistä pöllöistä syntyi jo korvikset ja kaksi kaulakorua.

Messuilta löytämistäni helmistä syntyi vielä yksi kaukaloru.2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!