sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Blogiarvonnan voittaja

Heips!

Tänään on syntymäpäiväni, maagiset 30 vuotta tuli täyteen. Eilen juhlimme syntymäpäivääni myöhään iltaan ystävien kesken. Vuokrasin juhlia varten paljun, joka olikin suosiossa koko illan. Lisäksi hyvää ruokaa, juomaa ja leppoisaa musiikkia. Bileet olivat hyvin onnistuneet, juuri semmoiset kuin olin etukäteen toivonut. 

 
Olin myös iloinen siitä, kuinka osa vieraista oli nähnyt vaivaa bilelookkinsa eteen. Toivoin kutsussa vieraiden pukeutuvan hattuun tai hiuskoristeeseen, ja 80-luvun tyylistä sai ekstrapisteet. Paras asu palkittiin tietty loppuillasta.

Mutta nyt pikemmittä puheitta käynnissä olleeseen blogiarvontaan. Ensiksi, iso kiitos jokaiselle osallistuneelle!! Teitte upeita töitä, kiitos! 

Tässä Annen työ, joka tuli minulle sähköpostiin.


Ja tämä toisen Annen tekemä kortti tuotiin minulle eilen henkilökohtaisesti.


Mahtavaa, kiitos!!

Ja sitten..olen arponut Paperilohikäärmeen tarjoaman palkinnon, eli ison GelliPlaten voittajan.

Ja voittaja on
.
.
.

KIRSI


Paljon onnea!!!

Laita Kirsi minulle yhteystietoja sähköpostiin kaisa.kukkola(at)gmail.com, niin olen yhteydessä Paperilohikäärmeen Elinaan voitostasi. Onnea vielä! 

Koska teidän kaikkien työt olivat niin upeita, päätin arpoa toisenkin palkinnon. Kaivelin hetken varastojani, ja keräsin sieltä bonuspalkinnoksi sekalaisen kasan 12 tuuman skräppiarkkeja. Lisäsin kylkeen vielä paketin kirjaintarroja, leiman ja vähän nauhaa. 


Ja bonuspalkinnon voittaja on
.
.
.

SEIKKU


Onnea!! 
Laitatko yhteystiedot minulle niin saat postia.

Kiitos vielä kerran kaikille onnitteluista ja upeista töistä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Kaisa

1 kommentti:

  1. Ei voi olla totta! IHANAA, nyt pääsen kokeilemaan gelliplatea! KIITOS KOVASTI!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!