sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

34 pientä norsua marssi näin

Heips!

Leimailutaivas takana ja hauskaa oli! Demopöytäni ääressä pyörähti mukavasti väkeä (kiitos siitä!) ja oli niin kiva nähdä tuttuja ja uusia ihmisiä.

Ostoksiakin tuli tehtyä. Ovat jo paikallaan hyllyssä, mutta ostin mm. maskeja, korttipohjia, pari stanssia, akryylimaaleja, mustesuihkeita, muutaman leimasimen ja parinlaista tekstuuripastaa. Ja tietenkin hain oman Paperilla-lehteni. Vein myös omat korttini Paprilla-lehden järjestämään keräykseen, jossa kerätään kortteja Kätilöopiston sairaille vastasyntyneille ja keskosille.


Omat korttini askartelin perjantaina. Ensin näitä norsuveijareita syntyi 6 kpl.No, sitten lähti lapasesta. Innostuin, kaivoin laatikosta lisää korttipohjia.

Ja lopputuloksena yhteensä 34 norsua lähti marssimaan matkalleen kohti pieniä potilaita.


Olin aikaisemmin päivällä leikkinyt pitkästä aikaa Gelli Platella ja akryylimaaleilla. Norsu on leimattu suoraan korttipohjaan ja gellillä tehdylle erilliselle paperille. Gellillä värjätystä paperista leikkasin norsun irti ja kiinnitin kohotarroilla korttipohjaan siihen leimatun norsun päälle. Näin norsun häntäkin pysyi matkassa.

Kaisa1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!