lauantai 22. kesäkuuta 2013

Skräppisivu pikkusiskolle

Heippa!

Blogin päivitys on takkuillut huonon kannettavan vuoksi. Meille kotiutui jokinaika sitten IPad2, muuten hyvä ja toimiva, mutta miten saada kuvat järkkäristä ulos ja IPadille? Ratkaisu löytyi adapterista jonka avulla kameran saa yhdistettyä tablettiin. Olenkin sitten tässä hieman harjoitellut kuvien muokkausta IPadin ohjelmilla..

Pikkusisko pääsi ripille viikko sitten. Innostuin Finnabairin sivun innoittamana skräppäämään hänelle sivun.Taustana valkoinen 12x12 kartonki. Aloitin leimailemalla taustaan 3rd Eye:n leimasimilla. Päälle oranssia Dylosions-suihketta.

Kuvan alle tein lisää kerroksia vielä mustakuvioisilla teipeillä ja ekaa kertaa työstäni löytyy lankasykeröitä..Tuo Sizzixin kukkastanssi kotiutui jokin aika sitten ja on kyllä uusi suosikki. Stanssasin kukan ja lehdet liimataustaisesta canvaksesta ja värjäsin Dylosions-suihkeilla. Lopuksi otsikko ja muutama kultainen timangi.

Ja pitihän se korttikin vielä tehdä. Sama tekniikka kuin leiskassa.
Hyvää Juhannusta kaikille!! Juhlikaahan hyvin mutta asiallisesti!


Kaisa
2 kommenttia:

  1. Onpas hieno! Pikkusiskokin on jo niin iso!

    Tuota kuvien siirtoasiaa minäkin olen paljon pohtinut, ja olen tullut toimeen sillä, että siirrän kuvat "isolle" koneelle ja lataan sieltä suoraan picasa-kuviin ne kuvat, joita haluan käyttää blogissa. Nevoi helposti lisää blogiinn suoraan sieltä. Minä olen tykästynyt Padilla Blogsy-nimiseen blogiohjlmaan.

    VastaaPoista
  2. Aivan huikea leiska ja kortti. Noi värit <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!