lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vuoden Skräppääjä 2013 -finaalityö Päivä elämästä -minialbumi

Heips!

Täällä on ollut liian hiljaista. Syystä että kaikki askartelulle liikenevä aika kului Vuoden Skräppääjä 2013 -kisan finaalityötä miettien. Alkuviikosta pakersin pari päivää toteutuksen kimpussa. No, nyt työ on palautettu ja uskaltaa ajatella jo vähän muutakin.


Tässä minun minialbumini finaaliin. Vaikka tarvikepaketin ja aiheen saadessa ensin iski epätoivo, olen lopputulokseen tyytyväinen. Sisäistin annetut materiaalit omantyyppisiksi ja uskalsin yhdistää ronskimmin värejä ja eri kuoseja toisiinsa. Annetun tarvikepakkauksen ulkopuolelta käytin aika vähän. Hieman sinistä  kartonkia ja lempikoristeita. Papereita tuunasin paikoin mustilla roiskeilla.

Albumin aihe on siis ``Päivä elämästä``. Olen vielä hoitovapaalla, joten arki kuluu lasten kanssa, albumi on kuvaus meidän tavallisesta arkipäivästä.


Takapuolelta albumin etupuolelle kiertyy grundeboardista leikkaamani nauha. Käsittelin nauhan maalilla ja krakreelauslakalla. Tuon kukan alle on kiinnitetty neppari, joka toimii kiinnityssydeeminä.


Tekstit kirjoitin koneella ja tulostin. Ne löytyvät noista ulosvedettävistä tageista.


Tuolla pilven alla on piilotettuna lisää kuvia poikien lempileikeistä. Unohdin ottaa kuvan, anteeksi.

Takasivulle tein taskun, johon sijoitin tämän ison tagin. Teksti sisältää pohdiskelua äitiydestä ja katkelman Lauri Tähkän biisistä Pieni Ihminen.


Meidän arki muuttuu syksyllä kun palaan töihin. Hienoa, että tein tämän albumin. Se säilyy yhtenä muistona tästä kotona lasten kanssa vietetystä ajasta.

Muistutus: Esikarsintaan osallistuneet työt löydät täältä. Voit halutessasi äänestää suosikkisiasi, minun työni äänestysnumero on 16. Leiskastani löydät postauksen täältä.

Ensi viikonloppuna se on, nimittäin Intohimona Skräppäys. Itse olen mukana ensimmäistä kertaa tapahtumassa. Varasin pariksi päivää pöytäpaikan ja perjantaina olen Riikan kurssilla. Nähdään!

Kaisa4 kommenttia:

 1. Hieno työ! Itse olen huomannut, että eihän sitä parin vuoden päästä edes muista, minä vuonna kuvat on otettu tai mikä silloin oli keskeistä tai tärkeää eli kyllä se taltiointi on vain niin hyvä juttu.

  PS yritetään saada pöytäpaikat lähekkäin!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava työ. Enpä ihmettelisi vaikka voitto tulisi. Tuo aihe on elämän tärkeimpiä. Ja toteutus just semmonen et tuohon haluaisi päästä käsiks ja tutkia. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 3. Ihana albumi! Nähdään Riikan kurssilla :)

  VastaaPoista
 4. Oli tosi kiva tavata, oli kiva viikonloppu! Tää sun minis oli kyllä aivan mahtava päästä näkemään livenä, erittäin inspiroivaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!