keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Let your dreams fly

Heips!

Päätin ottaa ensimmäistä kertaa osaa Sketchbook-haasteeseen. Sivuni kertoo omasta haaveestani. Tahtoisin kovasti nähdä Amerikan, esimerkiksi New Yorkin. Vaikka en välitäkkään sen maan elämäntyylistä, tahtoisin kuitenkin nähdä onko siellä kaikki niin suurta kuin sanotaan. Muutaman vuoden päästä minäkin täytän pyöreitä, jos vaikka silloin pääsisin. Vaikka en olekaan mikään innokas maailmanmatkaaja, niin kuitenkin välillä on selláinen olo, että on jumittunut tänne kotiin. Kun edes hetken saisi hengähtää.


Pohjaan mistailin ja leimailin lehtiä 3rd Eye:n leimalla. Stanssailin jämäpapereista tageja Timpan stanssilla. Pilvet ja kuumailmapallo on stanssattu Memoriboxin stansseilla. Kulutin myös vähän haaraniittivarastoa. Kuvan alla on kerros vellumia. Henkilökohtaisen journalingin piilotin vellumista stanssattuun tagiin, joka pilkottaa hieman tuolta muiden seasta.

Sivusta tuli mielestäni aika onnistunut. Kiva tuo keltainen väri tuolla muiden hillitympien joukossa tuomassa hieman särmää. Tämä sivu on saanut inspiraatiota Emmon voimauttavasta nettiskräppikurssista, rohkenen nykyään skräppäämään ja kuvaamaan itseäni. Kiitos Emmo hienosta ja opettavaisesta kurssista!!
Here is my page to Sketchbook-challenge. My page is about one of my dream. I hope that i can travel to New York someday.

I cut out some tags of pattern paper and vellum. My journaling is too private to publishing, so it's hidden in one tag.

Kaisa7 kommenttia:

 1. Tää on ihana:)
  Värit,asettelu,yksityiskohdat ja aihekin vielä!

  VastaaPoista
 2. What a gorgeous layout! Mikä ihana sivu! Todella ilmava ja kaunis!

  VastaaPoista
 3. A fabulous LO and I love the splash of colour. Thank you for taking part:)

  VastaaPoista
 4. Such a pretty way to use the 365 sketch.. You have a delicate touch and I love it

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis! Ihanan ilmava ja raikas! Tuo keltainen tuo tosiaan piristävän säväyksen. Tykkään hurjasti!

  VastaaPoista
 6. Gorgeous layout - I love your colour combination! TFS

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!