tiistai 1. tammikuuta 2013

TOP 10 - 2012

Heisan!

Vuosi on sitten vaihdettu ja raketit ammuttu. Aika siis minunkin tehdä oma top 10 -listani viime vuoden töistä. Lista on mieluusjärjestyksessä, ensimmäinen on ehdoton suosikkini. Kuvista linkit alkuperäisiin postauksiin.


Tykkään kovasti tästä leiskasta. Onnistuin mielestäni taustapaperin muokkaamisessa mieleiseksi ja koristusten asettelussa. Ja joo, kuvakin on mieluinen.Tämä oli oma suosikkini tekemistäni joulukorteista. Ei turhan sliipattu, vaan sopivasti rouhea.Tässä leiskassa onnistuin mielestäni hyvin. Leiska on omaan mieleeni, vaikka se käsitteleekin rankkaa asiaa.Tykkään valkoisen kohojauheen ja ekokartongin yhdostelmästä. Kortti on varsin yksinkertainen, mutta silti siinä on jotain..Tämä kortti on minusta onnistunut väritykseltään.Tykkään tästä kortista. Kokonaisuudesta tuli minusta väreineen ja leimoineen onnistunut.Tällä kortilla pärjäsin Sinellin vauvakorttikisassa. Jo se, että näin korttini finalistien joukossa, oli huikee juttu. Suunnittelin korttia kisaan pitkään, mutta lopulta tämä syntyi pöydällä lojuneista matskuista muutamassa minuutissa.Tässä onnistuin tekemään mieluisan taustan ja asettelussa. Onnistuin myös leimakuvan värittämisessä mielestäni hyvin. Tuo leima on ehdoton suosikkini Doodlen hemmoista.Eka albumini. Ansaitsee paikkansa tällä listalla.
Tykkään tästä esikoisesta tekemästäni leiskasta kovin. Kaikki vain natsaa yhteen.

Alkuvuoden töitä ei tällä listalla juuri ole. Olen etsinyt omaan tyyliäni askartelijana, tällä hetkellä mieleeni ovat itsetehdyt taustat ja kaikenmoiset suihkeet ja maalit.

6 kommenttia:

 1. Kauniita ja monipuolisia töitä! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Näissä oli kovin monta hienoa korttia. Olet todellakin onnistunut musteiden ja suihkeiden kanssa. Omat taustat ovat piste iin päälle korteissa!

  VastaaPoista
 3. Tykkään tyylistäsi. Näitä kollaaseja vuoden töistä on kiva katsella. Itsekin tein vastaavan skräppitöistäni, jälleen kerran.

  VastaaPoista
 4. Upeita töitä! Mukavaa uutta vuoota!

  VastaaPoista
 5. mahtava top10!!! =)

  ...kysäisit niistä bia-kirjoista...eli oon ostanut kopiopaperia sisäsivuiksi...koitin ihan tavis 80g, minusta liian ohut, samaten 115g oli minusta liian ohutta...nyt mulla on 200g kopiopaperia jota käytän sivusivuiksi ja se musta tarpeeksi paksua...kansiksi käytän mahdollisimman paljon esim. paperi/kartonkilehtiöiden taustapahveja, ja joskus myös 300g ekokartonkia, tuosta ekostakin tulee minusta hyvä varsinkin jos päällystää kannet papereilla tms. niin saavat lisätukevuutta. oiskohan näistä apua?? =)

  VastaaPoista
 6. Hienoja ovat! Vauva-albumissa on jo kuviakin:)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!