perjantai 16. marraskuuta 2012

Messuilut messuiltu

Moikka!

Nyt on takana syksyn kaksi ehkä odotetuinta tapahtumaa, nimittäin Helsingin ja Tampereen Kädentaitomessut. Helsingin messuilla oltiin viikko sitten, Tampereella messuiltiin tänään koko perheen voimin. Molemmilla messuilla oli myös mun sisko matkassa.

Paljon tuli nähtyä ja koettua. Ja tarttuihan sitä matkaan myös niitä ostoksia jonkinverran. Tässä tämänpäiväiset.


Kukkia ja ja pari Nea-Idean leimasinta Askartelu Sinisiivestä sekä Gorjuss-lumiukko Villakeijusta. Kuvatilkkuja ja pari siirtokuvaa tarttui myös siitä A-hallin ovensuusta matkaan, firman nimeä nyt en sitten muista. Pari pientä korutarviketta ostin Helmikeskuksen myyntipöydältä.


Harmaa spraymaali on varattu erääseen projektiin, siskon suosituksesta ostin pari Kiertin bamburättiä sekä jäin koukkuun noihin Herkkusuun kakkupalakorviksiin. Ne suorastaan huusi mua siellä. Maria Malmströmin kirja Nukkekoti Väinölän tapaan oli miehen ostos, sekin ajatellen erästä miehen keskeneräistä projektia varten. Aikas ihana kirja kyllä.


Teippitarhasta tarttui muutama teippirulla matkaan sekä koristeita Namisuppliesilta. Iso akryylipala, paperilehtiö ja korttipohjia puolestaan Klemmarikellarilta.


Heinikasta löysin kaipaamani Timpan kohokuviointisetin sekä keltaista kohojauhetta. Teippiä sekä kokeiluun tuollaista kullanväristä mönjää ja muutama misti.

Tässä vielä viime viikonlopun Helsingin messujen ostoksia.


Pari lehteä ja H2O-välejä Askartelu Amaliasta ja teippiä Teippitarhasta (humn, tuosta puuttuu vielä pari rullaa). Krakleerausaine ja Distress stain Heinikasta.

Poikien mielestä parhaita olivat kanat ja päivän ikäiset broilerit Elman puolella, sekä kissat tietysti.
Jos olette menossa messuilemaan Tampereelle, niin toivottelen hyvää messupäivää, ruuhkista huolimatta.

Kaisa

3 kommenttia:

  1. Sullakin on ihania ostoksia... jotain samaakin on hankittu :D Törmättiinkin - minä jopa tunnistin :D

    VastaaPoista
  2. Voih miten ihania ostoksia oletkaan löytänyt, varsinkin nuo Heinikan ja Herkkusuu löydöt sai silmäni loistamaan :D Teillä on ollut melkoinen retki tampereelle, ja kiva että mieskin löysi jotain projektiinsa. Tirskuttiin muutes jossain kohtaa Annan kanssa sille A-hallin keskikäytävän penkkirivistölle; siinä oli melkoinen miesparkki hullaantuneiden rouvien ostosten kantajille ;))

    VastaaPoista
  3. Kuolaan sinun ihania löytöjä. Sunnuntaina oli kovin paljon vähemmän löytöjä jäljellä. Vaikkapa valkoisia kukkia muistin kysellä tän postauksen perusteella ja paljon eioota tarjottiin.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!