maanantai 29. lokakuuta 2012

Jouluisia kranssikortteja


Moikka!

Osallistuin viime lauantaina ensimmäistä kertaa askartelutapaamiseen Riihimäellä. Hauskaa oli ja sain jopa jotain aikaiseksi. Kiitos pöytäseurueelle seurasta ja erityiskiitos kuuluu Karitalle tapahtuman järjestämisestä. Askartelun ja jutustelun lomassa tuli myös tehtyä vähän ostoksia, kiitos Klemmarikellari.


Näitä kranssikortteja aloittelin tapaamisessa lauantaina. Leima muistaakseni Artemion. Koristeena rusetti ja pari kulkusta. Marjat väritetty punaisiksi ja päälle lisätty hieman koholakkaa. Osallistun tällä kortilla myös pitkästä aikaa Lauran korttihaasteeseen, jossa tämän viikon aiheena on rusetti.

Hamstrasin Sinellistä viime viikolla läjän ekokorttipohjia, koska ajattelin tehdä niistä tämän vuoden joulukortit. Tässä yksi idea.Tässä toinen kranssikortti. Leima on Penny Blackin ja leimattu valkoisella kohojauheella. Päälle olen liimannut muutaman puolihelmen, näkyvät kuvassa huonosti. Lisäksi vain uskealla Versafinella leimattu teksti.
Osallistun tällä Sinellin lokakuun Kuukauden Korttikisaan, jossa aiheena on joulukortti. Kortista piti löytyä jokin seuraavista: kranssi, piikkipaatsama, misteli tai joulukuusi.

Tässä vielä kolmas kranssikortti, tällä kertaa Hero artsin leimalla.Leimattu myös valkoisella kohojauheella ja koristeena rusetti. Tähän taisin saada inspiraation muistaakseni Pinterestistä tai jostain.

Tällaista tänään! Hauskaa viikkoa!

Kaisa4 kommenttia:

  1. Kauniita kortteja. Oli kiva tavata lauantaina, en kyllä tainnut paljon puhella kenenkään kanssa, kun olin niin korttien teon huumassa! Mutta nyt sain kasvot sinullekin :D

    VastaaPoista
  2. Yksinkertaisen tyylikkäitä kortteja kaikki! Alimmassa on hieno sommittelu :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita kortteja olet ahkeroinut.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!