maanantai 2. heinäkuuta 2012

Follow your dreams.

Posti-Paten pitäisi olla nyt polkenut perille, joten tässä oma sivuni Jehkottaren järkkäämään Minialbumi-skräppivaihtoon.


Idea lyhyesti: osallistujista kukin tekee itselleen ja muille osallistujille sivun ja saamistaan sivuista jokainen kokoaa minialbumin saranarenkaalla.


Päädyin lopulta varsin yksinkertaiseen ratkaisuun. Käytin yhtä lemppari leimasintani, jolla leimasin akvarellikartongille. Embossasin kuvan valkoisella jauheella. Päälle suihkuttelin erivärisiä mustesuihkeita: oli itse sekoitettuja di-mistejä ja valmiita Glimmer mistejä. Lopuksi lisäsin lausahduksen, jonka ehkä jokaisen olisi hyvä muistaa. Follow your dreams. Ressasin vielä hieman paperin reunoja.


Mielestäni tästä tuli hyvin oman tyyliseni. Ei tämä ehkä nyt varsinaista skräppäystä ole, mutta olkoon sitä sitten se kansien teko ja albumin kokoaminen.
  
3 kommenttia:

  1. Kauniitta!!!!! Kiitos omastani. 2 sivua odottelen vielä, ja sitten pääseekin kokoamaan albumia..... odotan mielenkiinnolla millainen kokonaisuus syntyy itse kullekin...

    VastaaPoista
  2. Kauniita ovat kaikki. Kiitos kovasti, mulla on albumi jo tekeillä. Vähän vielä tuunausta ja sit ne kaks puuttuvaa sivua...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!