sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kortteja

Heippa!

Tässä pari maailmalle lähtenyttä ystävänpäiväkorttia. Ensimmäisenä kuitenkin synttärikortti, jonka tein tämänviikkoiseen P*skikseen, jossa aiheena oli resepti: 1 viiri, 3 paperia, 5 timanttia.


Tämän ystävänpäiväkortin tein tämänviikkoiseen Lauran korttihaasteeseen. Siellä kortissa piti käyttää kirjainta/kirjaimia.


Leikkelin jämäkuviopapereista ympyröitä ym. ja kokosin niistä tuollaiset kukkaset. Niitä kirjaimia löytyy kukkien keskustoista.



Tässä pari ystävänpäiväkorttia. Ostin vihdoin tuon Fiskarsin sydänleikkurin ja kokeilin myös ompelukoneella ompelua ensimmäistä kertaa. Idean sydämiin näin täällä. Näitä pitäisi tehdä vielä muutama huomiseksi postiin.


Lasten leikkikavereille tein tällaisen kortin. Ostin joskus Aarikan tehtaanmyymälästä laatikollisen askartelusälää. Siellä oli myös tuollaisia eläinhahmoja.


Askartelin ystäväperheelle ristiäisiä varten tällaiset kannet. Sisälle liimattiin mm. runo ja kastejuhlassa laulettujen virsien sanat. Koska sisälle tuli hieman enemmän tekstiä, eikä sitä haluttu tulostaa ihan pienenä pränttinä, niin 15x15 korttipohjan sijasta käytin A4-kokoista arkkia taitettuna. Tossut leimattu Magnolian leimalla ja väritetty Distress inkillä ja vesisäiliösiveltimellä. Boordi Marthan. Kannessa oli vielä myös päivämäärä.







6 kommenttia:

 1. Nättejä kortteja jokainen! Hauskat kirjainkeskustat noissa yhden kortin kukissa! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kortteja kaikki! Aika luksusta saada kortti, jossa komeilee Aarikan heppa. P*askikseen osallistuva kortti on ehdottomasti mieleeni; hieno ja hauska!!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kauniita kortteja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Ihania kortteja, ja erityisen ihana oli se, jonka sain ihan konkreettisesti tänään käteeni :-D Kiitos ja ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!