perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuosi 2013 - mitä jäi mieleen?

Hejsan!

Vuosi vaihtui ja nyt on aika katsoa hieman taaksepäin.

Viime vuonna innostuin vielä enemmän skräppäämisestä. Osallistuin ensimmäistä kertaa Intohimona Skräppäys -tapahtumaan ja Vuoden skräppääjä -kilpailuun. Alkukarsintaan lähetin tämän leiskan. Onnistuin luomaan herkän ja ilmavan sivun ja tämä onkin yksi ehdottomista suosikeistani.


Pääsin kisassa finaaliin ja onnistuin tekemään itseninäköisen finaalityön.


Olin myös alkuvuodesta mukana Fiskarettesin DT-porukassa. Alkuvuonna tulkin askarreltua paljon Fiskarsin välineillä. Tässä muutama esimerkki.
Loppukesän aikana lähetin portfolioni mukaan Taika-lehden Vuoden askartelija -kilpailuun ja ilokseni pärjäsin kilpailussa paremmin kuin hyvin. Voittoni julkaistiin Helsingin Kädentaitomessuilla maraskuussa. Palkintorahalla ostin Silhouette Cameon, joka edelleen odottaa laatikossaan asiaan paneutumista.
Työni pärjäsi hyvin myös Ihana-lehden kilpailussa. Työni tuli kisassa toiseksi ja pääsi näytille Tampereen Kädentaitomessuille. Taulusta on tulossa vielä postaus kunhan kerkeää.


Mixed media vei siis minuakin mennessään viime vuonna. Tämä sormien sotkeminen on ehkä hauskinta tällä hetkellä. Olen myös valokuvannut enemmän, erityisesti omakuvia. Olen huomannut suhteeni omakuviin muuttuneen positiivisempaan suuntaan mutta en edelleenkään tiedä kuinka saisin jalkani näyttämään kuvissa paremmilta.
Olin mukana Emmon järkkäämässä 30&30-omakuvahaasteessa. Tämä on yksi suosikeistani haasteeseen otettujen kuvien joukosta.

Niin, mikä tärkeintä. Sain tutustua viime vuonna uusiin mahtaviin ihmisiin! Kiitos teille siitä! Toivottavasti jatkossa tapaan teitä lisää ja uskallan mennä juttelemaan lisää teille, joiden naamat blogien kautta tiedän.

Mitä odotan vuodelta 2014?

Iso juttu tämän vuoden aikana on Vuoden askartelija -tittelin tuomat haasteet. Odotan niitä innoissani ja jännityksellä. Ensimmäiset projektit ovat juuri työn alla.

Elokuussa olen osallistumassa Matka luovuuteen -tapahtumaan jota odotan hyvin innoissani. Mahtava viikonloppu varmasti tulossa!

Tarkoitus olisi päästä myös uusien materiaalien kimppuun. Kesällä meinaan kokeilla ainakin betonitöitä. 

Kiitos teille rakkaat kun käytte lukemassa ja kommenoitte! Hyvää ja inspiroivaa alkanutta askarteluvuotta 2014 teille kaikille!


Kaisa

4 kommenttia:

 1. Hieno katselmus upeasta vuodesta:)
  Inspiroivaa vuotta 2014!

  VastaaPoista
 2. huikeita kohokohtia viime vuodelta!! =)

  valitettavasti en muista leiman nimeä, ja oon just kerinny heittää jo vex sen paketinkin... :( mut heron valmistama kuiteskin... =)

  VastaaPoista
 3. Mahtava vuosi sinulla takana. Onnea uudelle, toivottavasti siitä tulee vielä parempi!

  VastaaPoista
 4. Aikamoinen vuosi sinulla takana .) Onnea uudelle! Niin ja kauniita töitä!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!