maanantai 31. maaliskuuta 2014

P*skarteluhaaste #226 - Matkalla

Heips!

Tällä leiskalla lähden mukaan tämänkertaiseen P*skikseen, jossa aiheena bingoilua.

Rivinä niitti - raitaa - ruskea.


Raita ja ruskea löytyy taustapaperista ja niitit ovat tuollaisia metallisia kirppikseltä löydettyjä. Aiheena leiskassa oman itsensä pohtiminen.


Hauskaa alkanutta viikkoa!

Kaisa

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Nuoren miehen onnittelukortti

Moi!

Purin pokkarin muistikorttia pari päivää sitten. Sieltälöytyi tämä kortti.






Muistelisin, että kortti meni viime kesänä miehen kummipojalle. Taustan tein leikkaamalla suikaleita jämäpapereista ja liimaamalla ne paperille, jonka lopuksi siistin oikeaan kokoon.

Kaisa

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Skräppihetket #30 - Kesä

Moi!

Kerrankin ehdin mukaan Skräppihetket-haasteeseen. Tällä kertaa työstä pitää löytyä kukkasia. Tässä kukkasia Kaisan tyyliin.


Aloitin levittämällä taustalle ohuelti gessoa. Päälle roiskin erilaisia musteita ja mistejä. Koska pöydällä lojui PanPastelleja edellisen leiskan jäljiltä, lisäsin soppaan vielä hieman pinkin sävyä.

Tausta kaipasi vielä jotain, joten lisäsin vielä Distress staineilla isompia roiskeita sekä leimailin kukkasia.


Kukkasia löytyy omaan minimalistiseen tyyliini, mutta on siellä niitä. Mä vain en osaa upottaa työhöni enempää kukkasia tai tämänenempää koristeitakaan. Tuo paperi kuvan takana on ihan huippu löytö kirpparilta. Läysin semmoisia vanhoja vaatekaavapaketteja ja tuo on yhden ohjepaperista leikattu pala.

Tämmöistä tänään!

Kaisa



maanantai 24. maaliskuuta 2014

P*skarteluhaaste #225 - Fly like a bird

Heips!

Tämän viikon P*skiksessa on niin mahtava inspiraatiokuva, että olisi suorastaan rikollista jättää osallistumatta.

Inspiraatiokuvasta nappasin linnut ja värimaailman. Sivu kertoo yhdestä lempikaulakorustani, pääskyaiheisesta riipuksesta.


Pohjan tein yksinkertaisesti suihkimalla musteilla valkoiselle katongille. Kokeilin uusia Heidi Swappin color shineja, sävyinä mint ja gold, jolla tein roiskeita. Keltainen on Dylusionsin sävy lemon zest.


Linnut ovat DIY-resistkangaskuvioita, jotka värjäsin samoilla suihkeilla kuin taustassa.


Hauskaa alkanutta viikkoa!

Kaisa


maanantai 17. maaliskuuta 2014

P*skarteluhaaste #224 - Värit

Heips!

Reseptillä pinkkiä, kultaa ja kraftia tämänkertaiseen P*skikseen. Olkaa hyvät.






Pohjaa aloitin gellillä ja pinkeillä sekä ruskealla maalilla. Päälle taas lisää maaleja ja gessoa sekä "lehtikultaa" ja vähän leimailuja.

Tekstin kirjaimet stanssattu kraftin värisestä kartongista.

Kaisa

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

34 pientä norsua marssi näin

Heips!

Leimailutaivas takana ja hauskaa oli! Demopöytäni ääressä pyörähti mukavasti väkeä (kiitos siitä!) ja oli niin kiva nähdä tuttuja ja uusia ihmisiä.

Ostoksiakin tuli tehtyä. Ovat jo paikallaan hyllyssä, mutta ostin mm. maskeja, korttipohjia, pari stanssia, akryylimaaleja, mustesuihkeita, muutaman leimasimen ja parinlaista tekstuuripastaa. Ja tietenkin hain oman Paperilla-lehteni. Vein myös omat korttini Paprilla-lehden järjestämään keräykseen, jossa kerätään kortteja Kätilöopiston sairaille vastasyntyneille ja keskosille.


Omat korttini askartelin perjantaina. Ensin näitä norsuveijareita syntyi 6 kpl.







No, sitten lähti lapasesta. Innostuin, kaivoin laatikosta lisää korttipohjia.





Ja lopputuloksena yhteensä 34 norsua lähti marssimaan matkalleen kohti pieniä potilaita.


Olin aikaisemmin päivällä leikkinyt pitkästä aikaa Gelli Platella ja akryylimaaleilla. Norsu on leimattu suoraan korttipohjaan ja gellillä tehdylle erilliselle paperille. Gellillä värjätystä paperista leikkasin norsun irti ja kiinnitin kohotarroilla korttipohjaan siihen leimatun norsun päälle. Näin norsun häntäkin pysyi matkassa.

Kaisa



perjantai 14. maaliskuuta 2014

Leimailutaivas huomenna lauantaina

Heips!

Vihdoin se koittaa huomenna,nimittäin Leimailutaivas ja Helmiplaneetta -tapahtuma Masalassa Kirkkonummella. Tapahtuma alkaa kello11 ja jatkuu kello 17 asti. Minut löydät demoilemasta TaavaNaisen uutuuksia Taika-lehden -osastolla kello 12-14.










Nähdään huomenna!

Kaisa

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Katse eteenpäin

Moikka!

Voitettuani Taika-lehden Vuoden Askartelija -kilpailun, pääsin mukaan Taika-lehden tekoon. Tämän leiskan tein ensimmäiseen juttuuni helmikuun numeroon. Aiheena helmikuun lehdessä oli erilaiset askartelussa käytettävät massat.


Sivun aiheena ovat uuden vuoden mukanaan tuomat haasteet.





Ensi lauantaina järjestetään taas Leimailutaivas ja Helmiplaneetta -tapahtumat Kirkkonummen Masalassa. Minutkin löytää sieltä nauttimasta tapahtuman inspiroivasta ilmapiiristä sekä demoilemasta Taavanaisen uutuuksia. Tulehan nykäisemään hihasta!

Kaisa

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ihan peruspaita

Hejsan!

Tultiin viime torstaina muksujen kanssa mummolaan. Minä pakkasin mukaan kolme keskeneräistä projektia ja vielä lankoja mukaan kahta utta projektia varten.


Tästä puuttui kolmasosa toista hihaa. Neuloin, päättelin ja höyrytin ja nyt se on valmis. Tosin pakkasesta ja sen koommin lumestakaan ei ole enää tietoakaan..






Oisko toinen koskaan valmistunut isompi neuleprojekti sitten peruskoulun.


Ohje löytyy Jonna Hietalan Kerällä -kirjasta. Lankana Debbie Blissin Luxury Tweed Aran.

Ja miten ne muut projektit? Pojan Pilvenreunalla -takki eteni ehkä kaksi kerrosta, jossei kolme. Oman Pilvenreunalla-takkini aloitin, noin 30 senttiä takakappaletta tehty, jess! Tästä samaisesta Debbie Blissin langasta on myös aloitettu jo seuraava projekti.

Terveisin

Kaisa